Optreden Damessalon

Behoorlijk Bekoorlijk heeft op 11 november een mooi podium gehad bij de Damessalon in Nijmegen, ter gelegenheid van het afscheid van Maria Engels als DJ aldaar.
Eva van der Zwalum is onze nieuwe toetseniste. Op de gitaar werd ze begeleid door Alice Wessels, jawel onze dirigente. Dirigente was Petra Theunens.
Bekijk de filmpjes hier.

Waarom wij Behoorlijk Bekoorlijk heten?

Kom kijken bij een van onze optredens en het wordt op slag duidelijk. Laat je verrassen! Kijk in de agenda, zorg dat je erbij bent en doe gezellig met ons mee!

Afspeellijst optredens

Behoorlijk Bekoorlijk is het meest roze, theatrale vrouwenkoor van Den Bosch en de verre omstreken

Sinds het jaar 2000 zingen wij uit volle borst over het leven en de liefde, zowel bekende liederen als eigen werk, en worden daarbij begeleid door accordeon en gitaar.

Ons repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige liedjes met veel smart, humor, nostalgie en drama, hier en daar een beetje extra roze gekleurd. Van Anneke Grönloh tot Claudia de Breij en van de Selvera’s tot Jan Rot. Maar ook steeds meer eigen werk!

 

Afspeellijst

Afspeellijst |
Over het leven en de liefde

Een impressie van ons repertoire

Wil je eens een repetitie bijwonen?
Een keertje komen kijken en luisteren, sfeer proeven of zelfs meezingen?!

Wij repeteren om de twee weken op woensdagavond in de even kalenderweken, in De Muzerije, Huis voor de Amateurkunst. Hinthamerstraat 74, 5211 MR Den Bosch.  We beginnen om acht uur.

Kom gerust eens langs. Het verplicht je tot niets.

BOEKINGEN

Wij treden graag op op uw evenement, feest, festival. Roze of regulier, binnen of buiten, voor alleen vrouwen of een gemengd publiek. Je zegt het maar. Het kan allemaal. Informeer naar onze prijzen en de mogelijkheden.

Boek nu

Wat anderen over ons zeggen

geef_je_meningHeb jij ons wel eens horen en zien optreden of heb je een andere ervaring met Behoorlijk Bekoorlijk?

Vertel het aan iedereen die het weten wil!

ZANGERESSEN GEZOCHT

Heb jij een redelijk goede zangstem, (hoeft niet super te zijn maar een beetje toonvast is wel fijn), draag jij het roze leven een warm hart toe? ben jij een vrouw, (he- ho- of bi- maakt ons niet uit) meld je dan bij ons aan!

KOM ERBIJ!